Praktijk voor  Contact Oefentherapie Cesar

Annemie Vorstenbosch

PRAKTIJKINFORMATIE                                                

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn praktijk is gevestigd in:

Gezondheidscentrum Pannenhoef

Frans Halsstraat 1

5171 XD Kaatsheuvel

0416-280680Openingstijden:

Maandag:

8.00 uur

19.00 uur


Dinsdag:

8.00uur

19.00 uur

mogelijke avondopenstelling tot 21.00 uur

Woensdag:behandelafspraak na overleg mogelijk vanaf 12.30 uur

Donderdag:

8.00 uur

18.30 uur


Vrijdag:

gesloten
Tarieven: 

Indien u geen aanvullende verzekering heeft afgesloten met uw zorgverzekeraar of uw budget is volledig besteed,  zullen onderstaande tarieven bij u in rekening worden gebracht:

Behandeling in de praktijk

30,00 euro

Behandeling aan huis

42,50 euro

Screening

12,50 euro

Intake en onderzoek na screening

30,00 euro

Intake en onderzoek na verwijzing

42,50 euro

Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek

55,00 euro

Privacy: 

Ik ga zorgvuldig met uw gegevens om. Op de registratie van uw gegevens is de ‘Wet op Bescherming Persoonsgegevens’ van toepassing. Een aantal regels is vastgelegd in de folder

‘privacyreglement en praktijkafspraken’

Klachtregeling:

Als u bij mij onder behandeling bent zal ik al het mogelijke doen u de hulp te bieden die u nodig heeft. Een goed onderling contact is daarbij heel belangrijk. Gelukkig zijn de meeste patiënten tevreden over de behandeling die zij van mij krijgen.

Toch kan er wel eens iets mis gaan. U bent ontevreden over bepaalde zaken en u wilt met dat gevoel van onvrede of uw klacht zelf iets doen. In de flyer Klantenloket Paramedici leest u wat u in een dergelijke situatie kunt doen.


Zichtbare kwaliteit: 

Ik houd mijn deskundigheid op peil omdat ik goede zorg belangrijk vind en dit kunt u zelf controleren. Ik sta namelijk vermeld in het Kwaliteitsregister Paramedici. Alleen paramedici die beschikken over het juiste diploma en aantoonbaar voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van werkervaring en deskundigheid staan in dit register vermeld.


Waardering:

Zoals eerder al vermeld ben ik in 2015 door 23 patiënten  beoordeeld. Ik heb van hen een 9.1 gekregen waar ik erg blij mee ben. Als u door mij behandeld bent kunt u mij via onderstaande link beoordelen op mijn vakbekwaamheid.

Waardering patiënten op zorgkaart
 

 

Gastenboek

V H
30-12-16 20:02:19
Prachtig