Praktijk voor  Oefentherapie Cesar

Annemie VorstenboschWELKOM !                                                                     

 

Welkom op mijn website......ik zal me eerst even voorstellen...     


Mijn naam is Annemie Vorstenbosch. Ik woon, samen met mijn man, al vele jaren in Udenhout. In mijn vrije tijd sport ik graag. Vooral volleybal is echt mijn sport. Ik geef training aan Dames 1 en aan 'de mini's' en train zelf ook nog steeds bij VC Udenhout. Bij de thuiswedstrijden heb ik zelfs mijn eigen sponsorbord. 


In 1985 ben ik afgestudeerd aan de Opleiding Oefentherapie Cesar en sinds die tijd ben ik altijd werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken. Nu werk ik alweer bijna 30 jaar in Kaatsheuvel, eerst in een pand aan de Mgr. Volkerstraat en sinds februari 2006 is mijn praktijk gevestigd in Gezondheidscentrum Pannenhoef, Frans Halsstraat 1 te Kaatsheuvel waar ik met zeer veel plezier werk.


Ik heb een brede algemene praktijk. Dat wil zeggen dat ik veel verschillende klachten behandel bij zowel jonge als ook oudere patiënten.


Sinds het voorjaar van 2014 heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn en ben ik aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn, een landelijk netwerk van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck.


Vanaf 1 januari 2021 ben ik ook aangesloten bij het Landelijk Netwerk Slaapoefentherapeuten  Vanaf nu kunt u dus ook voor slaapproblemen bij mij in de praktijk terecht. 


Sinds 1995 begeleid ik stagiaires van de Opleiding Oefentherapie Cesar. Zowel junior-stagiaires (10 weken) als senior-stagiaires (15 weken ) krijgen bij mij de mogelijkheid om zich het beroep van Oefentherapeut Cesar eigen te maken. Het behandelen van patiënten door de stagiaires zal vanzelfsprekend altijd in overleg gaan met de patiënt.


  Bekijk eens deze complimentenvideo (december 2022) dan ziet u hoe mijn patiënten mij waarderen !